Nieuwe editie: 25 oktober

Na een uiterst plezierig verlopen eerste editie zijn wij verheugd om u uit te kunnen nodigen voor een nieuwe bijeenkomst van de Executive Club op maandag 25 oktober. We kijken uit naar een samenzijn dat in het teken staat van netwerken, kennis uitwisselen en lekker eten. Deze keer brengen we verschillende uitersten samen: diepte en hoogte en water en land. Met een heuse amfibiebus duiken we de Rotterdamse Maas in en daarna beklimmen we de Euromast voor een diner met majestueus uitzicht. Bent u erbij?

Spectaculaire duik

Aan de voet van de Euromast stappen we gezamenlijk in een in eerste oogopslag normale bus. Wat volgt is een stadsrit langs de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. “Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas”, belooft organisator Splashtours. “De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart!”

Oog in oog

Met de amfibiebus zien we de stad vanaf het land én over water. Gaan we de tussen 1958 en 1960 gebouwde Euromast op, dan bekijken we ‘010’ ook nog eens van grote hoogte. Bij deze door architect H. A. Maaskant ontworpen reus start deel twee van ons programma. We klimmen tot een hoogte van 112 meter en staan oog in oog met kantoortorens, de haven, de Erasmusbrug – en al het andere moois dat de stad te bieden heeft. Daarna start ons driegangendiner.

Info over lidmaatschap aanvragen