“Op directieniveau en in een informele setting kennis en ervaringen uitwisselen is het doel van deze bijeenkomsten”

Patrick Van Tilburg
Sr. Adviseur Media & Events

We kunnen weer bij elkaar komen!

Na een uiterst plezierig verlopen eerste editie zijn wij verheugd om de Executive Club-leden uit te kunnen nodigen voor een nieuwe bijeenkomst van de Executive Club op maandag 25 oktober. We kijken uit naar een samenzijn dat in het teken staat van netwerken, kennis uitwisselen en lekker eten. Deze keer brengen we verschillende uitersten samen: diepte en hoogte en water en land. Met een heuse amfibiebus duiken we de Rotterdamse Maas in en daarna beklimmen we de Euromast voor een diner met majestueus uitzicht. Lees meer over de nieuwste bijeenkomst:

Wat is de Executive Club?

De AM Executive Club is opgericht door Automobiel Management en bestaat uit gezichtsbepalende personen uit de Nederlandse autobranche. Voor de leden creëren we mogelijkheden om kennis op te doen en elkaar informeel te spreken over ervaringen, trends en ontwikkelingen in de branche. Lees meer over de filosofie:

Terugblik 21 juni

De eerste bijeenkomst sinds coronatijd, die gehouden werd in sfeervolle en goed bereikbare Van der Valk Hotel in Houten, had duurzaam ondernemen als thema. Twee sprekers, beiden bevangen door de combinatie van slim en vooral eerlijk geld verdienen, deelden hun visie met als doel de leden te inspireren. Lees meer over deze bijeenkomst:

Info over lidmaatschap aanvragen