Top 10 genomineerden Zakenauto van het Jaar 2021 bekend

Dit jaar wordt een nieuw scoresysteem voor de Zakenauto van het Jaar-verkiezing doorgevoerd. Concreet betekent het onder andere dat er na de eerste stemronden een top-10 van genomineerden voor de prestigieuze prijs bekend is. Daarbij werd in de jurering extra – en vooral ook nog meer gedetailleerde – informatie uit de praktijk meegenomen.

Na een uitgebreide voorbereiding is met name de beoordelingsprocedure bij verkiezing van de Zakenauto van het Jaar verder verfijnd. Uit de voorselectie van bijna zeventig kandidaten (die al aan diverse praktijkcriteria moeten voldoen) hebben de juryleden in een eerste stemronde individueel een twintigtal auto’s geselecteerd. Daaruit is een geconsolideerde top-10 vastgesteld. Automodellen die zich in de praktijk minstens een jaar hebben bewezen. Lees meer

Klik hier voor de Top 10 van de Zakenauto van het Jaar 2021 en de Beste Nieuwkomer 2021 op alfabetische volgorde.

Genomineerden Bestelauto van het Jaar 2021

Ook de Top 10 van de Bestelauto heeft een pitch gegeven voor de vakkundige jury. Klik hier voor de Top 10 van de Bestelauto van het Jaar 2021 op alfabetische volgorde.

Awarduitreiking 16 september

Vanwege de beperkende maatregelen kunnen we dit jaar hét branchefeest maar met een klein aantal automotive professionals live vieren.