Graag zie ik u live of via de live stream!

Peter Brouwer

Hoofdredacteur Automobiel Management

AM Driving Business Awards 2020 – Online & live event!

AM Driving Business Awards is het branche-event voor directie uit de wereld van fleet & lease, importeurs, dealer(holding)s en toeleveranciers.  Het event bestaat uit het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek en de uitreiking van de Awards, waaronder de Zakenauto van het Jaar 2021.

Top sprekers

Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek – 15 september

Het Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek (NZMO) geeft inzicht in wensen en eisen, maatregelen en gedrag. Hierbij is veel aandacht voor COVID’19 en de impact daarvan op mobiliteit. De presentatie vindt online plaats door Eric Vousten met vooraanstaande gasten. Het NZMO komt mede tot stand door:

Driving Business Awards – 16 september

De winnaars van de gezaghebbende Awards worden tijdens het award diner bij Masterchef Peter Lute in Muiden bekend gemaakt:
– Zakenauto van het Jaar 2021
– Bestelauto van het Jaar 2021
– Beste Nieuwkomer 2021

Samen met collega’s thuis mee eten

Vanwege Corona kunnen we dit jaar hét branchefeest maar met slechts 100 automotive professionals live vieren. De eerste 50 aanmeldingen ontvangen een dinerbox zodat zij met 4 collega’s samen vanuit huis de award show via een live stream de uitzending volgen en kunnen eten wat de gasten bij Peter Lute in Muiden ook eten.
Op de dag zelf ontvangt u de dinerbox met een 3-gangen diner, made by Peter Lute met ingrediënten van Boerschappen, voor 4 personen.

Genomineerden Zakenauto van het Jaar 2021

Uit de voorselectie van bijna zeventig kandidaten (die al aan diverse praktijkcriteria moeten voldoen) hebben de juryleden in een eerste stemronde individueel een twintigtal auto’s geselecteerd. Daaruit is een geconsolideerde Top 10 vastgesteld. De Top 10 heeft een pitch gegeven voor de vakkundige jury. Wie wordt de winnaar?

Sponsors

Vakkundige jury

Juryleden Zakenauto en Beste Nieuwkomer
Juryleden Bestelauto