Tesla Model 3 Zakenauto van het Jaar 2021: ‘Een overwinning voor elektrisch rijden’

Het grote aantal zakelijke registraties van de Tesla Model 3 schudt de Nederlandse automarkt wakker. Voor het eerst sinds het bestaan van de Driving Business Awards gaat de prijs naar een elektrische auto. Odiel Mennink, jurylid en eigenaar femmefrontaal.nl, praat met Kim Liebregts, Country Director Netherlands, over een bewogen jaar voor Tesla, de Model 3 én de gewonnen prijs.

Lees meer

Opel Combo Bestelauto van het Jaar 2021: ‘Opel wil vooral stabiliteit bieden’

Gezien een gepland offensief voor de bewerking van de kleinzakelijke markt, is de behaalde titel Bestelauto van het Jaar 2021 voor de Opel Combo een mooie opsteker voor importeur en dealers, aldus Lex Rutten, manager bedrijfswagens van Opel Nederland. De organisatie put haar onderscheidend vermogen uit het streven om voor klanten een stabiele factor te zijn.

Lees meer

Volkswagen Golf 8 verkozen tot Beste Nieuwkomer 2021

Na de Zakenauto van het Jaar-titel met de Polo vorig jaar scoort Volkswagen dit jaar opnieuw een hoofdprijs. De jury van de AM Driving Business Awards beoordeelt de Golf 8 als Beste Nieuwkomer. Volkswagen-directeur Rinke van Keimpema meldt op zijn kantoor bij importeur Pon: “Technisch en in het interieur is er heel veel veranderd. Echt een gave auto die zowel als zakenauto en als gezinsauto aantrekkelijk is.”

Lees meer

Sponsors