Aan wie mag ik de award Zakenauto van Jaar uitreiken?

Robert Doornbos
Oud-coureur F1 en analist Ziggo Sport

AM Driving Business Awards – 16 september online & live event

AM Driving Business Awards is al jaar en dag hét branchefeest voor directie en management uit de wereld van fleet & lease, auto-importeurs, dealer(holding)s, verzekeraars en toeleveranciers. Normaal gesproken een jaarlijks hoogtepunt voor de gehele automotive branche waar u elkaar in een ongedwongen sfeer kunt ontmoeten en kennis delen. Dit jaar nog steeds een hoogtepunt maar in een ander jasje…

Sprekers

Vanwege de beperkende maatregelen kunnen we dit jaar hét branchefeest maar met een klein aantal automotive professionals live vieren. Een intiem diner, met bekende chefkok Peter Lute op een bijzondere locatie in Muiden, Explore by Lute. Met verrassend entertainment, inspirerende sprekers en als hoogtepunt de uitreiking van de awards. Dé ingrediënten om er een onvergetelijk Driving Business event van te maken. De presentatie is in handen van Odiel Mennink, eigenaar van FemmeFrontaal/Daily Drive Media en frontvrouw in de automotive branche, én Robert Doornbos, oud coureur F1 en analist bij Ziggo Sport.

Samen met collega’s thuis mee eten

Vanwege Corona kunnen we dit jaar hét branchefeest maar met slechts 100 automotive professionals live vieren. De eerste 50 aanmeldingen ontvangen een dinerbox zodat u met 4 collega’s samen vanuit huis de award show via live stream de uitzending kunt volgen en eten wat de gasten bij Peter Lute in Muiden eten.
Op de dag zelf ontvangt u de dinerbox met een 3-gangen diner, made by Peter Lute met ingrediënten van Boerschappen, voor 4 personen.

Sponsors

Direct registreren