Adverteren in het Nationaal Occasion Onderzoek

Het Nationaal Occasion Onderzoek is hét naslagwerk binnen de Nederlandse remarketing sector. Het rapport komt jaarlijks tot stand door een samenwerking tussen Automotive en dataprovider VWE en geeft inzicht in de belangrijkste cijfers, trends ontwikkelingen op de Nederlandse occasionmarkt.

Het rapport ligt dan ook op elk directiebureau van de belangrijkste Nederlandse occasionbedrijven. Het verschijnt dit jaar voor het eerst op het handzaam A5 formaat, zoals ook bekend van de Automotive Dealerholding Top 60 en de Automotive Leasemaatschappijen Top 60. Ook is het voor het eerst mogelijk om in het rapport te adverteren.

Reserveer uw advertentie
Met een advertentie in dit toonaangevende naslagwerk bent u een jaar lang in beeld bij iedereen die actief is in de Nederlandse Occasion Sector. Omdat het de eerste keer is bieden we dit aan voor het introductietarief van €1.500 euro voor een 1/1 pagina. Hiervoor ontvangt u zelf ook 5 exemplaren van het rapport (t.w.v €149,-).

Heeft u interesse om uw naam te verbinden aan dit succesvolle evenement en uw product of dienst te presenteren in het rapport van het Nationaal Occasion Onderzoek? Stuur ons dan een e-mail