Nationaal Automotive Congres 2024 –  I AM AI

De automotive branche heeft veel te winnen bij het verkennen en implementeren van Kunstmatige Intelligentie (AI). AI heeft het potentieel om de manier waarop we auto’s ontwerpen, produceren, gebruiken en onderhouden ingrijpend te veranderen. Daarom was het onderwerp van dit jaar ‘I am AI‘. Tijdens het Nationaal Automotive Congres op 28 mei 2024 in het AFAS Theater in Leusden zijn we ingegaan op belangrijke AI ontwikkelingen waar de autobranche zijn voordeel uit kan halen.

Lees hier het verslag van de dag: ‘AI helpt autobedrijven sneller en efficiënter te werken’.

Foto’sHoud mij op de hoogte


Hét congres van het jaar

Het Nationaal Automotive Congres is een initiatief van Automotive, de belangrijkste vaktitel in de autobranche, met een bereik binnen de doelgroep van meer dan 90%. Deze doelgroep bestaat uit dealerbedrijven, middelgrote en grote universele autobedrijven, auto-importeurs, brancheorganisaties, grote opdrachtgevers zoals leasemaatschappijen en verzekeraars, en toeleveranciers van bijvoorbeeld equipment, onderdelen, ict en andere soorten dienstverlening.

Automotive biedt een platform dat al deze groepen, die gezamenlijk de Nederlandse autobranche vormen, verbindt. Het Nationaal Automotive Congres is hier een belangrijk onderdeel van.

Op het Nationaal Automotive Congres komen ruim 700 branchegenoten bij elkaar. De perfecte gelegenheid om om te netwerken en nieuwe relaties op te doen.

Foto’sHoud mij op de hoogte

Partners

Hoofdpartner

Goud partners

Zilver partners

Brons partners

Kennis partner

Parking partner

Mediapartner

Partner worden

Partner worden van het Nationaal Automotive Congres is een unieke gelegenheid om uw naam, merk en organisatie gericht onder de aandacht te brengen van een selecte groep in de automotive-industrie.

Heeft u interesse om partner te worden van het Nationaal Automotive Congres? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Partner worden