‘Hoe kunnen we ons het best verbinden met de ontketende toekomst?’

Ruud Veltenaar
Filosoof, spreker en schrijver

Nationaal Automotive Congres 2024 –  I AM AI

De automotive branche heeft veel te winnen bij het verkennen en implementeren van Kunstmatige Intelligentie (AI). AI heeft het potentieel om de manier waarop we auto’s ontwerpen, produceren, gebruiken en onderhouden ingrijpend te veranderen. Daarom is het onderwerp van dit jaar ‘I am AI‘. Tijdens het Nationaal Automotive Congres op 28 mei 2024 in het AFAS Theater in Leusden gaan wij in op belangrijke AI ontwikkelingen waar de autobranche zijn voordeel uit kan halen, zoals:

  • Predictive maintenance: AI voorspelt wanneer onderhoud nodig is, waardoor stilstand wordt voorkomen.
  • Predictive analytics: AI kan worden gebruikt om te voorspellen welke klanten het meest waarschijnlijk een product of dienst zullen kopen.
  • Lead nurturing: AI kan worden gebruikt om leads te identificeren en te kwalificeren, en om ze te voeden met relevante content totdat ze klaar zijn om te kopen.
  • Sales automation: AI kan worden gebruikt om routinematige taken te automatiseren, zoals het beheren van contactgegevens en het versturen van follow-up e-mails.

ProgrammaRegistreren

Hét congres van het jaar

Het Nationaal Automotive Congres is een initiatief van Automotive, de belangrijkste vaktitel in de autobranche, met een bereik binnen de doelgroep van meer dan 90%. Deze doelgroep bestaat uit dealerbedrijven, middelgrote en grote universele autobedrijven, auto-importeurs, brancheorganisaties, grote opdrachtgevers zoals leasemaatschappijen en verzekeraars, en toeleveranciers van bijvoorbeeld equipment, onderdelen, ict en andere soorten dienstverlening.

Automotive biedt een platform dat al deze groepen, die gezamenlijk de Nederlandse autobranche vormen, verbindt. Het Nationaal Automotive Congres is hier een belangrijk onderdeel van.

Op het Nationaal Automotive Congres komen ruim 700 branchegenoten bij elkaar. De perfecte gelegenheid om om te netwerken en nieuwe relaties op te doen.

Videoboodschap Ruud Veltenaar

Filosoof, spreker en schrijver Ruud Veltenaar staat 28 mei op het podium van het AFAS Theater Leusden en nodigt je uit om mee te gaan op een onvergetelijke expeditie naar een nieuw tijdperk. Hoe bereiden we ons voor op de ontketende toekomst? Waar liggen de gevaren en kansen voor de automotive sector?

ProgrammaRegistreren

Partners

Hoofdpartner

Goud partners

Zilver partners

Brons partners

Kennis partner

Parking partner

Partner worden

Partner worden van het Nationaal Automotive Congres is een unieke gelegenheid om uw naam, merk en organisatie gericht onder de aandacht te brengen van een selecte groep in de automotive-industrie.

Heeft u interesse om partner te worden van het Nationaal Automotive Congres? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Partner worden