Programma

Het Nationaal Automotive Congres 2023 vindt plaats op 23 mei 2023 van 8.15 uur tot 18.30 uur.

08.15 – 09.00  Ontvangst deelnemers ontbijtsessie
09.00 – 09.45  Ontbijtsessie met Automotive redacteur Bart Kuijpers (redacteur Automotive) en ondernemer Mark van der Kallen (dga Riva Holding)
09.30 – 10.15  Ontvangst overige deelnemers
10.30 – 17.30   Plenair programma en 3 rondes parallelsessies
17.30 – 18.30   Netwerkborrel

Plenair programma

De eerste sprekers zijn bekend! Maar houd deze pagina goed in de gaten, de komende weken wordt de sprekerslijst verder aangevuld met interessante namen. Deze sprekers zijn reeds bevestigd: Rick Nieman, (dagvoorzitter), Steve Young (ICDP), Mark van der Kallen (Riva Holding), Eric Louwman (Louwman Group), Léan Verstoep (Kia Nederland), Roelant de Waard (voorzitter van de Raad van Commissarissen van Dekkerautogroep), Jurgen Helmink (MG Benelux), Steven van Belleghem (Keynote spreker), Michael van der Sande (Lucid Motors Europe), Lucas van Schijndel (General manager Louwman BYD) en De Speld Live.

Aanmelden

Thema

Thema: MOVE ON UP!

Geavanceerdere technieken, snellere systemen, duurzamere doelen, specialistischer opleidingen, ruimere marges; de autobranche verandert in razend tempo en wie niet tijdig mee opschakelt is gezien. Dus dit is het moment om je te laten informeren en inspireren om je business te laten groeien.

Met toonaangevende sprekers uit de branche, inspirerende denkers van buitenaf en een publiek dat is samengesteld uit het hogere management uit de branche, is het Nationaal Automotive Congres hét evenement om op de hoogte te blijven en je netwerk uit te breiden. Het Nationaal Automotive Congres vindt dit jaar plaats op 23 mei 2023 in het AFAS Theater in Leusden.

Ontbijtsessie

Na een succesvolle ontbijtsessie vorig jaar zullen wij ook dit jaar de deuren vroeg openen voor de eerste 100 deelnemers van Nationaal Automotive Congres die graag de informatieve sessie willen bijwonen. De ontbijtsessie wordt geleidt door Automotive redacteur Bart Kuijpers. Hij zal in gesprek gaan met Mark van der Kallen. Opgeven voor de ontbijtsessie kan binnenkort.

Parallelsessies

In drie verschillende parallelsessie rondes kunnen bezoekers hun kennis bijspijkeren tijdens verdiepende presentaties en interviews. U kunt tijdens de dag zelf uitkiezen welke parallelsessies u bezoekt.

Aanmelden