Automotive Leasing Event

In de leasewereld was het hebben van een leasemaatschappij decennialang de belangrijkste voorwaarde voor succes. Funding en capabele mensen zorgden vanzelf voor groei en goede resultaten. Maar de leasewereld verandert momenteel sneller dan ooit. Het is tijd om buiten de gebaande paden te denken en af te rekenen met de hokjescultuur. In een tijd waarin bijna dagelijks weer iets gebeurt wat van grote invloed is op de leasemaatschappijen, worden andere eisen gesteld aan de directie.

Tijdens het Automotive Leasing Event op 14 november worden de belangrijkste ontwikkelingen besproken door enkele toppers uit de branche. Uiteraard wordt ook de nieuwe Automotive Leasemaatschappij Top 60 gepresenteerd.

Het Automotive Leasing Event vindt plaats in het Beatrix theater. Naast het Automotive Leasing Event vindt in de Jaarbeurs Utrecht Fleet Expo 2024 plaats. Bezoekers van het Automotive Leasing Event kunnen eerst een bezoek brengen aan de beurs alvorens de start van het event.

Houd mij op de hoogte

Dit evenement is expliciet bedoeld voor managers en directieleden van leasemaatschappijen.

Automotive Leasemaatschappij top 60

Tijdens het Automotive Leasing Event wordt traditioneel ook de Automotive Leasemaatschappij Top 60 uitgereikt. De Automotive Leasemaatschappij Top 60 is het toonaangevende brancherapport over en voor de Nederlandse leasebranche. Met analyses over o.a. veranderende machtsverhoudingen, vlootontwikkelingen en een overzicht van de belangrijkste key performance indicators van de grootste leasemaatschappijen van Nederland, is dit rapport hét standaard naslagwerk dat iedere stakeholder in de lease- en mobiliteitsbranche op zijn bureau moet hebben liggen.

Fleet Expo

Het Automotive Leasing Event vindt gelijktijdig plaats met Fleet Expo. Deze beurs, met meer dan 70 exposanten, is een ideale plek om uw klanten te ontmoeten.

Houd mij op de hoogte

Partners