15 november 2023

Automotive Leasing Event

Op 15 november 2023 vindt het Automotive Leasing Event plaats. Tijdens dit congres gaan we in op de belangrijkste ontwikkelingen en de grootste uitdagingen die de leasemarkt kent. Het Automotive Leasing Event vindt gelijktijdig plaats met Fleet Expo. Bezoekers van het Automotive Leasing Event kunnen, voorafgaand aan het Automotive Leasing Event, Fleet Expo gratis bezoeken. 

Houd mij op de hoogte

Dit evenement is expliciet bedoeld voor managers en directieleden van leasemaatschappijen. Houd deze website in de gaten voor de laatste updates omtrent het programma en de inschrijving.

Automotive Leasemaatschappij Top 60

Tijdens het Automotive Leasing Event wordt traditioneel ook de Automotive Leasemaatschappij Top 60 uitgereikt. De Automotive Leasemaatschappij Top 60 is het toonaangevende brancherapport over en voor de Nederlandse leasebranche. Met analyses over o.a. veranderende machtsverhoudingen, vlootontwikkelingen en een overzicht van de belangrijkste key performance indicators van de grootste leasemaatschappijen van Nederland, is dit rapport hét standaard naslagwerk dat iedere stakeholder in de lease- en mobiliteitsbranche op zijn bureau moet hebben liggen.

Fleet Expo 2023

Het Automotive Leasing Event vindt gelijktijdig plaats met Fleet Expo. Deze beurs, met meer dan 80 exposanten, is een ideale plek om uw klanten te ontmoeten.

Houd mij op de hoogte

Partners