‘Graag ontmoet ik u tijdens het online AM Remarketing Event op 25 & 26 november!’

Remco Nieuwenbroek
Hoofdredacteur Automobiel Management

AM Driving Business Remarketing Event digitaal!

Hoe spelen de autobedrijven, merkdealers en importeurs in op het snel veranderende occasion landschap vanwege Corona, waar lopen zij tegenaan en vooral, wat brengt de toekomst? Dit en nog veel meer tijdens het online Remarketing Event.
Naast het online volgen van het congres, kunt u ook voor, tijdens en na het congres uitgebreid netwerken met de andere bezoekers en de sprekers.

Na uw registratie op deze website ontvangt u een mail met link en code om een account aan te maken in het streaming platform Brella. Dit is noodzakelijk om de uitzending live te volgen, te netwerken en meetings te plannen met de andere bezoekers en sprekers. Zonder account kunt u het online event niet volgen!

Wilt u al meteen een account aanmaken? Ga dan na registratie op deze website meteen naar: https://next.brella.io/join/Remarketing2020
Code: Remarketing2020

ProgrammaRegistreer nu

Bekijk de trailer!

ProgrammaRegistreer nu

Vanuit de studio in Rotterdam gaan we aan de hand van relevante thema’s het gesprek aan met bijzondere gasten. Reken op verrassende onderzoeksresultaten, boeiende presentaties, scherpe stellingen en inhoudelijke discussies over onderstaande onderwerpen. En u praat mee via de chat!

  • De impact van Corona op de markt – Nationaal Occasion Onderzoek
  • Optimale online distributie
  • Retail in de toekomst
  • Customer journey van een autokoper anno 2020
  • Never Waste a Good Crisis, is veranderen het antwoord?

En wie wordt de opvolger van de Volkswagen Polo als Occasion van het Jaar 2020? De jury zal de winnaar bekend maken tijdens de uitzending op 26 november.

               

Sprekers

Partners