Ik nodig u uit een steentje bij te dragen!
Jan Lammers

Een traditie is geboren: 2e editie AM Driving Business Gala 2020

Na een eerste, zeer succesvolle editie, van het AM Driving Business Gala in 2019 zal het vervolg plaatsvinden op 3 april 2020. Ruim 300 branchegenoten komen deze feestelijke avond bijeen in het Hart van Holland, te Nijkerk voor een programma vol culinaire verrassingen en muzikale intermezzo’s.

De presentatie van deze speciale avond is in handen van Sanne Staarink, nieuwslezeres en was het gezicht bij het RTL Ontbijtnieuws. Zij ontvangt in fauteuils gasten als Jan Lammers – autocoureur en sportief directeur van de Nederlandse Grand Prix, prof. dr. Casper van Eijck – baanbrekend chirurg áan het Erasmus MC op het gebied van alvleesklierkanker en clubarts van Feyenoord, Lisanne Spaander – singer/songwriter en ‘vechtersbaas’. Ook zal er een bekende Nederlandse sportman aanschuiven om zijn passie met ons te delen. Sanne onderwerpt ze allemaal aan kritische vragen op zowel zakelijk als privé gebied. Maar vooral waar ligt zijn of haar drive?

SprekersBoek een tafel

Geen gala zonder muziek. Een aantal van onze branchecollega’s zal de instrumenten oppakken en laten zien dat een mens meer dan één drive kan hebben. Vanaf 22.30 uur neemt DJ Maurits met zangeres Sophie (Team Ali in The Voice) de taken over en geeft u de kans om dansend de avond af te ronden.

Wederom staat de avond in het teken van het goede doel Stichting Overleven met Alvleesklierkanker van prof. dr. Casper van Eijck. Hiermee benadrukken we dat we als branche een sterke maatschappelijke betrokkenheid hebben. Ons doel? Het verdubbelen van het ingezamelde bedrag van 2019! Een veiling met bijzondere en ludieke kavels zal ons hierbij helpen.

Draag uw steentje bij
Mis deze spetterende avond niet en lever gelijktijdig uw bijdrage aan het goede doel. Reserveer nu een tafel en voeg u bij ruim 300 inspirerende gasten uit de branche.

Proef de sfeer, bekijk de video van de eerste editie!

Boek een tafel

Hoofdsponsor

Partners

Organisatie