AM Driving Business Awards 2024

Het toonaangevende evenement AM Driving Business Awards is gericht op specifieke vakgerichte informatie op het gebied van fleetmanagement, wagenparkbeheer en mobiliteitsmanagement. Leidinggevende professionals uit de branche krijgen hier als eerste de keynotes uit het trendsettende Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek. Ook worden de Zakenauto van het Jaar 2024, Beste Nieuwkomer 2024, Belofte van het jaar 2024 én Bestelauto 2024 verkozen door een brede vakjury. Op 18 september komen we bijeen voor een feestelijk diner en een mooi programma. Dit branchefeestje zal plaatsvinden bij Hart van Holland.

Houd mij op de hoogte

Zakenauto van het Jaar 2024

De Volvo XC40 is gekroond tot Zakenauto van het Jaar 2024, en volgt hiermee de Skoda Enyaq iV op. Tijdens de uitreiking in Ermelo kregen Arthur van Es en Frits Giesbers van Volvo Nederland de prijs overhandigd.

Beste Nieuwkomer 2024

De onderscheiding van het meest veelbelovende nieuwe model – de Beste Nieuwkomer van het Jaar – ging naar de BMW iX1. De award werd in ontvangst genomen door Ton de Rooy, Bas de Goey en Bart Verhoef.

Lees hier het artikel over de prijswinnaars.

Voor wie?

Het toonaangevende evenement AM Driving Business Awards in gericht op specifieke vakgerichte informatie op het gebied van fleetmanagement, wagenparkbeheer en mobiliteitsmanagement.

De AM Driving Business Awards is alleen bij te wonen op uitnodiging. De genodigden bestaan uit directies en hogere management van bedrijven in de automotivesector alsmede fleet- en mobiliteitsmanagers.

AM Driving Business Awards 2023 werd mogelijk gemaakt door:

Partners

Importeurssponsoren