Partnerbijeenkomst

Op 30 maart 2023 heeft de partnerbijeenkomst plaatsgevonden in het Afas Theater in Leusden. Hieronder vind u de video van de presentatie en de pdf van de presentatie.
In de presentatie gaan Jelle Heidstra en Bart Kuijpers in op het programma en het belang van het Nationaal Automotive Congres, Romy Wielinga neemt u mee in de marketing van het evenement en Robbert van Dijk deelt enkele praktische details en de indeling van de partnerstands.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van de presentatie kunt u contact opnemen met Romy Wielinga of Robbert van Dijk.

Download hier de pdf van de presentatie.

Partners Promokit

Een groot succes maken van het Nationaal Automotive Congres 2023 doen we samen. Om de branche uit te nodigen en belangrijke vraagstukken en uitdagingen te bespreken, willen we u vragen om het evenement binnen uw netwerk te delen.

Hieronder vindt u alle materialen om uw deelname aan het Nationaal Automotive Congres 2023 binnen uw netwerk te promoten.

Logo

U kunt ons logo, header en onderstaande banners gebruiken bij het plaatsen van berichten over het evenement:

Logo Nationaal Automotive Congres 2023 – PNG
Logo Nationaal Automotive Congres 2023 – Wit – PNG
Logo Nationaal Automotive Congres 2023 – JPG

Header zonder logo – Nationaal Automotive Congres 2023 – JPG
Header met logo – breed – Nationaal Automotive Congres 2023 – JPG
Header met logo – smal – Nationaal Automotive Congres 2023 – JPG

Banners

  • 320×100 – gif
  • 468×60 – gif
  • 728×90  – gif
  • 336×280 – gif
  • 300×250 – gif

Social

Voorbeeld social media post:

Op 23 mei 2023 vindt het Nationaal Automotive Congres plaats in het AFAS Theater in Leusden. Wij zijn trotse partner van dit evenement. Inschrijven kan via automotivecongres.nl

Voorbeeld algemene event tekst: 

MOVE ON UP!

Geavanceerdere technieken, snellere systemen, duurzamere doelen, specialistischere opleidingen, ruimere marges; de autobranche verandert in razend tempo en wie niet tijdig mee opschakelt is gezien. Dus dit is het moment om je te laten informeren en inspireren om je business te laten groeien.

Met toonaangevende sprekers uit de branche, inspirerende denkers van buitenaf en een publiek dat is samengesteld uit het hogere management uit de branche, is het Nationaal Automotive Congres hét evenement om op de hoogte te blijven en je netwerk uit te breiden. Het Nationaal Automotive Congres vindt dit jaar plaats op 23 mei 2023 in het AFAS Theater in Leusden. Meld je aan via automotivecongres.nl.

Vragen

Mocht u nog iets anders nodig hebben, laat het even weten via romy.wielinga@promedia.nl.