Nationaal Automotive Congres 2023: MOVE ON UP!

Geavanceerdere technieken, snellere systemen, duurzamere doelen, specialistischere opleidingen, ruimere marges; de autobranche verandert in razend tempo en wie niet tijdig mee opschakelt is gezien. Dus dit is het moment om je te laten informeren en inspireren om je business te laten groeien.

Met toonaangevende sprekers uit de branche, inspirerende denkers van buitenaf en een publiek dat is samengesteld uit het hogere management uit de branche, is het Nationaal Automotive Congres hét evenement om op de hoogte te blijven en je netwerk uit te breiden. Het Nationaal Automotive Congres vond dit jaar plaats op 23 mei 2023 in het AFAS Theater in Leusden. 

Houd mij op de hoogte

Hét congres van het jaar
Het Nationaal Automotive Congres is een initiatief van Automotive, de belangrijkste vaktitel in de autobranche, met een bereik binnen de doelgroep van meer dan 90%. Deze doelgroep bestaat uit dealerbedrijven, middelgrote en grote universele autobedrijven, auto-importeurs, brancheorganisaties, grote opdrachtgevers zoals leasemaatschappijen en verzekeraars, en toeleveranciers van bijvoorbeeld equipment, onderdelen, ict en andere soorten dienstverlening. Automotive biedt een platform dat al deze groepen, die gezamenlijk de Nederlandse autobranche vormen, verbindt. Het Nationaal Automotive Congres is hier een belangrijk onderdeel van.

Partner worden
Wilt u partner worden van het volgende Nationaal Automotive Congres? Neem contact op met Frank van Montfort via frank.van.montfort@promedia.nl voor alle mogelijkheden.

Partners

Hoofdpartner

Goud partners

Zilver partners

Brons partners

Kennis partners

Parking partner

Houd mij op de hoogte