9 juni 2023 | Betuws Golfcentrum de Batouwe

Findio Automotive Golf Toernooi 2023

Op vrijdag 9 juni 2023 organiseerden Automotive Management en Automotive Insiders gezamenlijk het Findio Automotive Golf Toernooi 2023. Directies en management uit de gehele branche kwamen deze dag samen voor een even sportief als ontspannend netwerkevenement. Het was de ideale gelegenheid om bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten.

Dit jaar werd er gespeeld op de mooie baan van Betuws Golfcentrum de Batouwe in Zoelen, een prachtige A-status 27-holes golfbaan mét een kort 9-holes Par 3/4 parcours welke begin 2021 is geïntegreerd in de 27-holes baan.

De dag startte met een uitgebreide brunch en aan het einde van de middag keerde alle deelnemers terug naar het clubhuis en werd de dag gezamenlijk afgesloten met een hapje en drankje. De deelnemers konden zich inschrijven voor 18 holes, 9 holes of deelname aan de clinic onder leiding van een golfpro.

Deelname aan het Findio Automotive Golf Toernooi was inclusief baanfee, wedstrijd(bege)leiding, brunch, baancatering, borrel, BBQ en een goodiebag.

Programma ’23

Programma ’23

Bekijk hier het foto album van de vorige editie.

Hoofdpartner

Zilver partner

Brons partner

Een gezamenlijk initiatief van