Wat is de AM Executive Club?
De AM Executive Club is opgericht door Automobiel Management en bestaat uit gezichtsbepalende personen uit de Nederlandse autobranche.
Voor de leden creëren we mogelijkheden om kennis op te doen en elkaar informeel te spreken over ervaringen, trends en ontwikkelingen in de branche. Tevens bieden we kansen aan buitenlandse partijen om in contact te treden met kopstukken van de Nederlandse automobielbranche. Automobiel Management treedt vooral op als organisator en gastheer van de AM Executive Club, en wil op deze manier de sector in Nederland verder stimuleren.

Wat biedt de AM Executive Club u?
Als lid bent u van harte welkom op de bijeenkomsten van de AM Executive Club. Deze zijn zowel zakelijk als onderhoudend van karakter: informeel netwerken en ontmoeten gaan vergezeld met kennisoverdracht, themadiscussies, trendanalyses en verdienmodules. We bieden u de mogelijkheid om inhoudelijke thema’s, sprekers en onderwerpen aan te dragen die aansluiten bij wensen en behoeften in de branche. Automobiel Management zorgt voor verrassende elementen – denk aan bijzondere locaties, verfrissende sprekers en origineel vermaak.

Wie zijn de leden?
Door Peter Brouwer (Hoofdredacteur Automobiel Management) – is een top 50 samengesteld van personen die een goede afspiegeling vormen van directie en management van de Nederlandse automobielbranche. De lijst omvat dealers, leasemaatschappijen, importeurs, schadeherstellers, grossiers, garagebedrijven, veilinghuizen, opleidingen, verzekeraars, verenigingen en overheden. Wij zijn van mening dat u ook daartoe behoort en nodigen u dan ook van harte uit om deel te nemen. Een actuele ledenlijst is op aanvraag in te zien.

Wilt u meer informatie ontvangen over het lidmaatschap? Vult u dan hieronder uw gegevens in.