Mediakit

Samen zorgen we dat de juiste doelgroep op het Automotive Marketing Event komt. Dit om gezamenlijk de belangrijke vraagstukken en uitdagingen te bespreken. In uw partnerpakket heeft u kaarten om uw relaties kosteloos uit te nodigen voor het event. Maak hier gebruik van en deel het Automotive Marketing Event binnen uw netwerk. Hieronder vindt u alle materialen om uw deelname aan dit evenement binnen uw netwerk te promoten. Laats het ons weten als u iets mist.

Logo

U kunt ons logo en onderstaande banners gebruiken bij het plaatsen van berichten over het evenement:

Banners


728×90 px


468×60 px


368×60 px

336×60 px

300×250 px


320×100 px

Voorbeeld uitnodiging

++++

Automotive Marketing Event 2023

Autobedrijven moeten meer dan ooit weer vol gas geven met marketing om klanten naar het bedrijf te halen en te binden. Gelukkig ontwikkelt het marketingvak zich razendsnel. Of het nou de branding van het bedrijf betreft, het genereren van leads of juist klantretentie: de mogelijkheden die de marketeer anno 2023 bezit zijn eindeloos.

Hoe trek je bezoekers naar je website, je winkel of je outlet en hoe maak je van die bezoekers kopers? Hoe speel je je lokaal in de kijker en wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van (online) marketing? Dat zijn de ingredi├źnten voor het Automotive Marketing Event dat op 10 oktober plaatsvindt in De Kom in Nieuwegein. Als trotse partner van dit evenement nodigen wij u graag persoonlijk uit om kosteloos deel te nemen.

Programma: https://events.automotive-online.nl/automotive-marketing-event/programma/
Uw uitnodiging gratis deel te nemen:  (deel hierin uw affiliate link die u van Febe Hendriks heeft ontvangen).

++++

Publiciteit

Gebruik #AME2023 #AutomotiveManagement op sociale media
Volg en vermeld het evenement Automotive Marketing Event op LinkedIn