10 oktober 2023 | De Kom, Nieuwegein

‘I credit much of the business growth to the advertising decisions I made’
Troy Spring
Founder Dealer World

Automotive Marketing Event 2023, Gas geven met marketing!

Na jaren van tekorten zijn de voorraden weer bijna op het oude peil. Langzaam maar zeker gaan we weer van pull naar push. En daardoor komt de marketeer weer in het middelpunt van de bedrijfsvoering te staan binnen de automotive. Autobedrijven moeten meer dan ooit weer vol gas geven met marketing om klanten naar het bedrijf te halen en te binden. Gelukkig ontwikkelt het marketingvak zich razendsnel. Of het nou de branding van het bedrijf betreft, het genereren van leads of juist klantretentie: de mogelijkheden die de marketeer anno 2023 bezit zijn eindeloos.

Over tot actie
Hoe trek je bezoekers naar je website, je winkel of je outlet en hoe maak je van die bezoekers kopers? Hoe speel je je lokaal in de kijker en wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van (online) marketing? Dat zijn de ingrediƫnten voor het Automotive Marketing Event dat op 10 oktober plaatsvindt in De Kom in Nieuwegein. Het event richt zich specifiek op het management en de marketeers van autodealers, onafhankelijke autobedrijven en andere automotive retailorganisaties.

ProgrammaRegistreren

Wie gaat u ontmoeten?

Dit evenement is speciaal voor de marketeers in automotive retail: op beslisniveau werkzaam bij autodealers, onafhankelijke autobedrijven en andere automotive retailorganisaties.

Registreren

Hoofdpartner

Goud partners

Zilver partners