Netwerken

“Wees goed voorbereid op de komst van zero emissiezones en kom naar het AM Bestelauto Expo Congres.”

Remco Nieuwenbroek
Hoofdredacteur Automobiel Management

Persoonlijke ontmoetingen zijn zeer waardevol, zeker in deze tijd. Echter bemoeilijkt de coronacrisis het samenkomen. Tijdens het AM Driving Business Fleet Event heeft u de mogelijkheid om bestaande en nieuwe contacten op te doen. Hoe dat werkt, leggen we uit in deze video.

De voordelen op een rijtje:

  • Selecteer zelf welke personen en partijen je digitaal wilt ontmoeten
  • Praat via chat en videobellen één op één met elkaar
  • Netwerken kan al enkele dagen voor aanvang van het op het platform waarop het congres plaatsvindt
  • De publieke chat is het hele evenement geopend voor interactie en discussie
  • Tijdens diverse netwerksessies over specifieke onderwerpen kun je andere professionals die daar ook mee bezig zijn ontmoeten

ProgrammaAanmelden

Hoe werkt het?

Om hiervan gebruik te maken, hoeft u niets te downloaden. U kunt gewoon deelnemen via uw eigen internetbrowser. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen via de app van het platform. Vijf dagen voor het evenement ontvangt u een email met het verzoek om een persoonlijk profiel aan te maken. U kunt inloggen via uw social media-accounts, maar dat hoeft niet. Het is ook mogelijk om een nieuw account te maken.

De volgende stap is om een selectie te maken op basis van keywords die specifiek van toepassing zijn op de automotive sector. Door een keuze te maken geeft u aan welke onderwerpen interessant zijn voor u en uw bedrijf. Op basis van deze voorkeuren wordt u gematcht met andere professionals. Als uw profiel compleet is, kunt u gelijk meetings inplannen.

Deelnemers

Bezoekers zijn wagenparkbeheerders, fleet-, lease-, mobiliteits- en hr-professionals en hun toeleveranciers en dienstverleners.

ProgrammaAanmelden