AM Driving Business Awards 2024

Het toonaangevende evenement Automotive Driving Business Awards is gericht op specifieke vakgerichte informatie op het gebied van fleetmanagement, wagenparkbeheer en mobiliteitsmanagement. Leidinggevende professionals uit de branche krijgen hier als eerste de keynotes uit het trendsettende Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek. Ook worden de Zakenauto van het Jaar 2025, Beste Nieuwkomer 2025, Belofte van het Jaar 2025 én Bestelauto van het Jaar 2025 verkozen door een brede vakjury. Op 18 september komen we bijeen voor een feestelijk diner en een mooi programma. Hét branchefeestje van het jaar zal plaatsvinden bij Hart van Holland.

Partner wordenHoud mij op de hoogte

Zakenauto van het Jaar 🏆

Afgelopen editie is de Volvo XC40 gekroond tot Zakenauto van het Jaar 2024, en volgt hiermee de Skoda Enyaq iV op. Tijdens de uitreiking in Ermelo kregen Arthur van Es en Frits Giesbers van Volvo Nederland de prijs overhandigd. Wie wint dit jaar de felbegeerd titel ‘Zakenauto van het Jaar 2025’?

Beste Nieuwkomer van het Jaar 🏆

De onderscheiding van het meest veelbelovende nieuwe model – de Beste Nieuwkomer van het Jaar – ging afgelopen jaar naar de BMW iX1. De award werd in ontvangst genomen door Ton de Rooy, Bas de Goey en Bart Verhoef. Wie ontvangt deze onderscheiding voor 2025?

Bestelauto van het Jaar 🏆

De AM Bestelauto van het Jaar is een onderscheiding van het vakblad Automotive. De Mercedes-Benz eCitan is afgelopen jaar uitgeroepen tot Bestelauto van het Jaar 2024. Welke auto wint dit jaar deze prijs?

Belofte van het Jaar 🏆

De AM Belofte van het Jaar werd gewonnen door de Nissan Townstar.

Voor wie?

Het toonaangevende evenement AM Driving Business Awards in gericht op specifieke vakgerichte informatie op het gebied van fleetmanagement, wagenparkbeheer en mobiliteitsmanagement.

De AM Driving Business Awards is alleen bij te wonen op uitnodiging. De genodigden bestaan uit directies en hogere management van bedrijven in de automotivesector alsmede fleet- en mobiliteitsmanagers.

AM Driving Business Awards 2024 wordt mogelijk gemaakt door: